sales

Zamira Web Agency își dorește în acest moment extinderea echipei, având o oportunitate nouă, un post liber de Sales Representative. Căutăm o persoană care să contribuie direct la creșterea prezenței pe piața în care activăm și la promovarea serviciilor noastre.

Ne dorim să găsim o persoană tânără, dormică de a învăța și de a se dezvolta în plan profesional. Experiența poate reprezenta un avantaj. Candidatul ideal este o persoană atrasă de acest domeniu, o persoană ambițioasă, inteligentă, entuziastă, flexibilă, spontană, cu o fire dinamică și cu foarte bune abilități de comunicare, negociere, prezentare și vânzare. Ne dorim o persoană cu atitudine deschisă, motivantă și orientată către rezultate, având cunoștințe bune de PC, Office.

Ca Sales Representative vei avea mai multe responsabilități, printre care: prospectarea pieței și identificarea de noi clienți, promovarea serviciilor noastre, contactarea clienților după un plan de vânzări bine definit, întocmirea rapoartelor privind situația vânzărilor, contribuția activă la îndeplinirea targetului de vânzări etc.

Zamira este o agenție web care își dorește să ofere soluții optime pentru creșterea afacerilor în mediul online, atât în dezvoltarea de website-uri, cât și în promovarea lor. Considerăm că fiecare absolvent de facultate, indiferent de domeniu, este ideal pentru poziția pe care o ocupă, chiar dacă nu deține experiență vastă în domeniu. Tinerii sunt viitorul, iar noi dorim să creștem alături de ei!

Zamira reprezintă o soluție ideală atunci când vine vorba de mediul online. Oferim diferite metode prin care obiectivul să fie atins. Deținem un portofoliu de oameni mulțumiți, oferindu-le suport, mentenanță și consultanță în domeniile în care își desfășoară activitatea. Soluțiile oferite de noi au adus creșteri în firmele alături de care am lucrat, de peste 50%, ceea ce a însemnat o dezvoltare masivă atât pe partea de online, cât și pe cea de offline.

Suntem dornici să ne cunoaștem noul coleg! Pentru mai multe detalii, cât și pentru depunerea CV-urilor, așteptăm un email la adresa: office@zamira.ro.

Author

Maria

Hello! Sunt Maria, am 21 de ani și sunt studentă la Comunicare și Relații Publice, UAIC, Iași. Sunt o persoană foarte curioasă și sunt pasionată de copywriting, Social Media și publicitate.