Noi suntem

creativi

deschiși

Zamira.

Suntem o echipă de oameni talentați cu o abordare unică pentru fiecare proiect la care lucrăm.

Țelul nostru nu este doar de a livra produse nemaipomenite, ci de a aduce valoare celor cu care lucrăm.

We ♥ Zamira!

Cine suntem și ce ne dorim să facem?

Zamira este o agenție web ce își dorește ca prin colectivul tânăr pe care îl are, să ofere soluții optime pentru creșterea afacerilor în mediul online, atât în dezvoltarea de website-uri cât și în promovarea lor.

Credem în tineri. Considerăm că fiecare absolvent de facultate, indiferent de domeniu este ideal pentru poziția pe care o ocupă chiar dacă practic abia a terminat facultatea și nu deține experiență in domeniu. De ce? Suntem o pistă foarte bună de lansare pentru cei care își doresc să acumuleze experiență în domeniul pentru care este selectat și ne dorim să creștem concomitent cu el. Tinerii sunt viitorul, și ne dorim să deținem viitorul.

Zamira
500

DE CE NOI?

Zamira reprezintă

o soluție perfectă atunci când vine vorba de partea de online. Oferim diferite metode prin care obiectivul să fie atins. Deținem un portofoliu de oameni mulțumiți dintre care cu 98% dintre ei încă mai colaborăm, oferindu-le suport, mentenanță și consultanță în domeniile în care își desfășoară activitatea.

Experiența

Echipa noastră oferă cele mai bune soluții pe baza experienței acumulate de-a lungul timpului, iar până acum soluțiile oferite de noi au adus creșteri firmelor cu care am lucrat de peste 50% ceea ce a însemnat o dezvoltare masivă atât pe partea de online cât și pe cea de offline. 

Contactează-ne

Oferim multe din serviciile noastre în mod gratuit. Suntem prompți și orientați către problemele pe care ți le-am putea rezolva. Ne concetrăm pe rezultate și pe reușita lor. Se spune că asta ne-ar diferenția de alții din acest domeniu, iar în acest moment ești la un click distanță de noi. Ce aștepți?

Intră în contact cu noi!

Numele tău:

Adresa ta de e-mail:

Mesajul tău:
Întrebări la care am răspuns până acum:

Nu avem un preț stabilit pentru dezvoltarea unui website. Fiecare proiect în parte este unic și are particularitățile lui și nu am putea generaliza. Singurul preț pe care îl avem stabilit este cel pentru găzduire, știind exact ce urmează să oferim clienților noștri.

În principiu acest lucru depinde de complexitatea proiectului. În medie realizarea unui website durează aproximativ 2 săptămâni, dar au fost cazuri când dezvoltarea unui proiect a durat chiar mai bine de 1 lună. În concluzie depinde de complexitatea proiectului și de dorințele clientului.

Țelul agenției este de a oferi valoare clienților săi, din această dorință a fost creată. Am fost crescuți pe principiul că țara noastră nu este cel mai bun mediu în care te poți dezvolta, atât pe tine cât și afacerea ta, iar noi asta ne dorim să facem, să contrazicem acest principiu și să îi ajutăm și pe ceilalți să reușească în ceea ce și-au propus.

Ambele au rolul de a facilita comunicarea dintre vizitatori și noi. Am integrat ambele module pentru a fi folosit cel care este cel mai comod pentru vizitator.

Nu găsești întrebarea ta?