Astăzi, 06 – Februarie, anunțăm cu bucurie faptul că am lansat o aplicatie special pentru tine.

Cu ce te ajută?

În contul tau de client vei putea să vezi situatia financiara (facturi achitate / neachitate), vei putea vedea statusul proiectului tau, de asemenea vei putea trimite mesaje dezvoltatorilor in timp ce acestia lucreaza la proiect. În cazul în care apar probleme cu gazduirea si nu numai, se pot creea tickete, iar cei din echipă se vor ocupa imediat de rezolvarea problemei.

 

De ce să îmi fac cont și să nu folosesc metoda clasică (e-mail) în continuare?

Pentru că vei primi răspuns mult mai rapid decât prin e-mail. Sunt mai mulți oameni care se ocupă de problemele aparute, sau de proiecte și nu doar unul singur.

 

Unde îmi fac cont?

Aplicatia este disponibilă aici: https://client.zamira.ro/. După creearea contului, în decurs de 24h se va actualiza atât situația financiară cât și cea a proiectelor în dezvoltare sau deja dezvoltate.

 

Ce ar trebui să mai știu?

Trebuie să ții cont de faptul că datele pe care le introduci trebuie să fie valabile, pentru că spre ex, vei primi e-mail-uri de notificări, în funcție de activitatea de pe site.

 

Dacă apar nelămuriri legate de utilizarea aplicației puteți oricând să folosiți adresa de e-mail (office@zamira.ro) sau numarul de telefon 0745 678 819. 

 

NOTA: orice alte probleme de tip tehnic se vor adauga doar pe platforma nou creată și nu prin e-mail.

Author

Marian

Tehnologia trăia cândva printre noi, iar acum trăim noi în tehnologie.